Новини 

На якому мотоциклі поїхати в подорож країною

Туристичний мотоцикл відмінно поєднує в собі суть байка та комфортного автомобіля. Коли ви проїжджаєте тисячі кілометрів, необхідно бути впевненим у надійності свого байка. Крім цього, з собою треба мати набір найважливіших інструментів, необхідні речі. Ми склали рейтинг мотоциклів для туризму на основі їхнього оснащення та комфорту, який отримує водій. Цей рейтинг допоможе вам купити мотоцикл в Києві. Знайомтесь з найкращими байками, які не відвернуть від дороги, а стануть справжніми помічниками у подоланні відстані.

5. Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA

Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA – спортивний турист. Хаябуса – це назва хижого птаха, характер і швидкість якого перейняв японський байк. Власник GSX 1300 R від 2008 року і молодше отримує робочий об’єм двигуна 1340 см. куб., 197 кінських сил, 3 режими віддачі потужності, систему S-DMS, що дозволяє миттєво перемикати режими роботи двигуна. Місткість бензобака – 22 літри, що при заявленій витраті 5,88 л. на 100 км., вистачить на 374 км. шляху.

4. Yamaha XTZ 1200 SUPER TENERE

Yamaha XTZ 1200 SUPER TENERE – позашляховий туристичний мотоцикл, який впевнено почувається і на трасі. Крім 112 л.с та 23-літрового паливного бака райдер отримує:

  • Електрорегулювання підвіски,
  • Сідло з адаптивною висотою,
  • Трекшн-контроль із трьома режимами їзди,
  • Інтуїтивно зрозумілий круїз контроль,
  • Програмне забезпечення D-Mode.

Ямаха не скупиться на сучасні технології, і Tenere тому підтвердження.

3. Honda GOLD WING 1800

Honda GOLD WING 1800 – екстер’єр цього мотоцикла вселяє довіру навіть тим, хто раніше мандрував лише на авто.. Сучасні моделі оснащені більш продуктивними двигунами (126,5 к.с. при 5,500 об/хв), що працюють у 4 режимах (Тур, Спорт, Економ та Дощ). А за комфорт та безпеку водія та пасажира відповідають: регульоване вітрове скло, подушки безпеки, системою регулювання крутного моменту, покращеною гальмівною системою CBS. У паливний бак можна залити 25 л. бензину. 

2. BMW F800GT

BMW F800GT – туристичний мотоцикл спортивного типу, який чудово проявляється як у місті, так і на заміському шосе чи гірському серпантині. 90-силовий 800-кубовий двигун може розігнати конструкцію більш ніж на 200 км/год. При цьому виробник наголошує на безпеці, оснащуючи стандартну конфігурацію системою АБС, режимами «Дорога» та «Дощ». Опціонально доступне електронне регулювання підвіски та контроль курсової стійкості. У ергономічний дизайн F800GT чудово вписуються місткі багажники, в які ви можете покласти все необхідне для подорожі.

1. Harley-Davidson ROAD KING CLASSIC

Harley-Davidson ROAD KING CLASSIC – обов’язковий учасник рейтингів двоколісних транспортних засобів. Адже саме з Харлеєм у багатьох асоціюються роад-тріпи. Що стосується технічних характеристик, то байк оснащений 1690-кубовим мотором з повітряним охолодженням, механічною коробкою передач, задньою підвіскою, що регулюється, литими пластмасовими кофрами зі шкіряною обробкою. Сучасні моделі мають кастомний інформаційний дисплей, потужну аудіосистему, функцію hands-free для смартфона. Такий байк не просто стає ідеальним компаньйоном для дальньої поїздки, а й надихає нові пригоди.

Вибираючи туристичний мотоцикл, орієнтуйтесь на свої потреби, якість дорожнього покриття, заплановані відстані, наявність супутника. Вибирайте максимально підходящий байк, і він виявить себе на всі сто, підкоривши разом із вами нові горизонти. Мотосалон в Києві MotoTusa має великий вибір туристичних байків. Ви можете завітати до салону на просп. Степана Бандери, 5, ознайомитись з існуючими моделями та поспілкуватись з експертами. 

Related posts